Smrad doby

Smrad doby

Anotace: ..když se hodně zamyslíte a přejedete svět očima, není to nic než lež a přetvářka....

Chodíš po světě
a kroutíš nad vším hlavou.
všechno štve tě,
ale pomoc bys mohl radou.

To že nic se ti nelíbí,
nezměníš tím,
že řekneš že je to blbý.
Ale nápadem svým.

Špinavé ulice,
metro a úřady.
Prázdné kavárny, vinice
a plné herny a hospody

Policie zkorumpovaná,
jak mafiánská doga.
Politika k ničemu,
umělci jen do počtu.

Děsivý obraz světa,
k jídlu jen stará bageta
co zůstala tu po lidech.
kteří ještě nezkažení jsou
po všech těch vlivech.

Ano jsem kluk z města,
z toho hlavního,
kde každý má svá gesta.
Ale bojí se i stínu svého.

Nejsem nic jako emo,
ani si moc nemyslím to co píšu.
Ale myslím, že myslí si to někdo.
A napne nad tím svoji šíšu?.
Autor Endosh, 24.10.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí