N. s. b. s.

N. s. b. s.

Anotace: Tok myšlenek...

Levandulová špína..
Probdělé noci..
Na ústech slina..
A v srdcích hroty....

Zelená rýma,
Kašel a zima...

Probodnut dechem,
Skřivánek zpívá...

Na ústa roubík.
Na oči brýle.
Na ruce provaz.
Srdce ať hnije....

Na křídlech můry,
V popelu černém...

Slavíme beznaděj..
Přec všichni chřednem...
Autor Pain, 24.10.2008
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Nausika, Kanzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

perfektní

08.06.2009 09:30:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí