Dnes už můžeme zemřít, co říkáš?

Dnes už můžeme zemřít, co říkáš?

Anotace: jen autoterapie

a přišel čas kdy kov je bělejší
nežli slunce

skrývám tvůj dech v PET lahvích
/vždy při sobě/
to abych tě mohla obejmout
kdykoliv chci
a vznášet se na nereálných křídlech
dokonalé lásky

„tak moc bych chtěla, aby jsi mě viděl
když sním s otevřenýma očima
o tom
že ty se díváš a já si připadám
tak nekonečně krásná“

bum tarata, bum bum bum

...do toho mi nic není, tenhle rytmus nestíhám
nechci abys měl ruce přes moje tělo
je to jen má malá soukromá melodie

ubližuj mi...
potřebuji tě cítit okolo boků
ubliž mi...
dej mi důvod nenávidět tu bolest
a milovat tě o to víc
zaryj mi nehty do kůže
nakresli do ní notovou osnovu
a já houslovým klíčem zamknu si ústa
a budu se tě bát...

°
ze špičky Eiffelovy věže
vylétá hejno motýlů
s krajkovanou šálkou
to Martin splašil svoje koně
a další zima už je na cestách...

mám spousty obrázků v hlavě
mé leporelo z dětských let
-dešťové kapky ve flašce rumu
dělají kola a Velký vůz opustil oblohu
to aby Malého prince
dovezl zpátky ke hvězdám...

a pan Exupéry zapíjí žal.
Autor Rozárenka, 24.10.2008
Přečteno 333x
Tipy 24
Poslední tipující: Ollie, jehlaspichlas, Vlk v rouše, Levandule, Holis, Dedillope, Psavec, její alter ego, Bíša, Churry, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já v tom pořadu nevystupoval.
Tys tam byla? Ještě jsem tě tam neviděl.

No, napsalas to, jako když malíř maluje duhu.

17.12.2008 17:51:00 | jehlaspichlas

Autoterapie není nikdy JEN... je to MNOHO !!! ;-)
Křížení pocitů... lásky a bolesti... lásky proti bolesti... aby zbyla bolest... Ale stejně... vítězí láska... protože Ty jsi vyvolená ;-))) :-***

26.10.2008 22:31:00 | Levandule

fascinující, že tohle nekdo dokaže vymyslet

24.10.2008 23:52:00 | Dedillope

exupery na cestách se vyvaluje po hospodách.. víš, takových těch chudých, kde se to všechno děje...

24.10.2008 19:43:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

ou...tolik emocí mezí tím než jsem přišel z kuchyně a zase se vrátím podívat jestli neutekly brambory... co je to dnes? úplněk...? asi jo...

24.10.2008 19:37:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí