o šťastné dívce

o šťastné dívce

Anotace: :))hodně ...takový ..nebásnický:D .. no jo:D

i ona tu kdysi stála

měli ji rádi
i když záviděli..

Neměla mnoho štěstí
ale vždycky dostatek sil..

neutíkala před světem
měla ho ráda..

slzy ji stékaly
ale vždycky s pocitem štěstí..

pročpak pláčeš?
zeptal se ji někdy někdo?

(kdepak)

a ona nás stále měla ráda
doufala a věřila

v nás její kamarády..

a jsme vůbec jimi?
neptala se sama sebe..

a každýho z nás ho za něho považovala..

naše štěstí zaviselo na ni
nikdy nás nenechala nešťastnými
náš smutek si střežila ve svém srdci..
naše tajemství bylo i její..

vše bylo dokonalé..

my se radovali z její hlouposti

ona z nás..

až jednoho dne přišla

plakala

a my neřekli jediného slova
všichni jsme mlčeli
a nikdo nepomohl..

neměla za kým jít

a možná v té době si uvědomila..

my nejsme přátelé

my jsme okradači lidských srdcí

až nám bude ouzko

znovu tě přivolíme...

takový my jsme
víš
------------------------------------
a už nikdy nebyla tolik šťastná

jako

kdysi s námi

falešnými kamarády
Autor Woski, 24.10.2008
Přečteno 431x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Marfuša, Bíša, veronicie, Káňátko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkné, co říci,je to pěkné

25.10.2008 16:38:00 | Marfuša

To je moc smutné. Tolik bolesti v pouhých slovech. Ale hezky napsané.

25.10.2008 11:49:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí