skleněnka

skleněnka

Anotace: no... pste kravinka

Je tu nuda,
crvnkám do kuliček.
Je tu nuda,
koukám na knoflíček.
Miluju skleněnky,
všechno je v nich barevné.
Ne jako panenky,
ty jsou bezcenné.
"Chytej" zakřičím,
když jednu z nich po tobe hodím.
Netrefil...
Slyším třeskot.
Ach néé...pro skleněnku život skončil,
byla tak krásná,jeden skvost.
Zřejmě toho měla dost!
Autor arrow, 24.10.2008
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Slečna s pokřiveným charakterem
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí