Noema Poema

Noema Poema

Anotace: Najednou mi příšerně zezelenal jazyk. Ale vážně, doopravdy, fakt se to stalo! Nevíte, čím to je nebo co to je za nemoc?

Když tě vyplivli do života tiskárnou
či faxem na bílém plochém papíře
a ačkoliv je to k nevíře
tvý oči nestárnou

naučili tě žít v přepychu
a teď postáváš kolem popelnic
proč máš málo, když chtěl jsi víc?
tisíc slov ukrytých v jediném povzdychu

pomalu umíráš pod okny kupců
oči vrásek plné, kouzlo je pryč
bytí je přeci jen obrovský kýč
jak kol královny hejna dělnic a trubců
Autor puostě Uadek, 24.10.2008
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, china white, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí