Život

Život

Anotace: Tohle je napsané za 5 minut...psal jsem to co mě zrovna napadlo... možná právě v tom, že člověk píše bez pauzy nebo bez toho aby něco smazal je ta nejlepší cesta cokoliv říct... člověk píše prostě to, co chce jeho vnitřní já a nepřemýšlí o tom:-)))ahoj:-)

HmmmmEhmmmmEhmmmEhmmm

Jakpak chutná svět a co je vlastně život

život znám už nazpamět ale každý den je přesto jiný
jsem snad člověk ne? Tak proč je někdy tak šedivý...
sedím tu a píšu
a koukám na odrazy z hvězd
sedím tu a píšu a nedočkav již čekám na konec

hudba pěkná v mysli mé si něco brouká
sedím tu a píšu a píšu pořád dál
nevíc co vlastně chci...
snad kousek chleba co život by mi dal
nebo snad chuť k jídlu... co už mi vzal

sedím tu a píšu a za oknem již tma vládne
černý svět tam venku... černá noc však vždy jednou padne
člověk píše básně a nikdy neví proč
já to také nevím... snad je to bezmocnost z mé tváře

nebo se jen něco snažím říct
možná to, že i když venku tma je a konec jí je v nedohlednu,
tak že ráno slunce větu, na obloze zase vyrýsuje:
"Život je zvláštní co? Život je fajn... život je takový
jaký ty ho chceš mít

a když Ti někdo řekne ... že v životě samou smůlu má
přikývneš mu a odpovíš, ať z okna se podívá
řekni mu,... že život je prostě zvláští...
ale ty, že ho máš stejně rád."

Protože je to tvůj život a ty si ho řídíš sám
A tohle je každý den nad tebou...
stačí jen,
ať otevřeš oči a koukneš se vzhůru
Autor Rákosníček, 25.10.2008
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mozna jako uvaha by to slo, je to moc zamyslive na to, aby to byla basen

25.10.2008 04:18:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí