Stěhování

Stěhování

Anotace: za dva dny se stěhuju a vubec se mi nechce...:-(

Těžká věc je stěhování,
srdce se to dotýká.
Slzy do očí vhání
a všechno tím utíká.

Nový dům a noví lidé,
ulice nebo vesnice.
V tom starém nic nezbyde.

Všechny věci, stoly židle,
naskládal bych do krabice.
Věci do té papírové,
nábytek zas do dodávky,
co jak bedna vypadá,
plechová a hranatá.

Oblečení, papíry,
talíře a skříně,
všechno se odveze do nové síně.

Loučení s bytem,
dveřmi,
i záchodovým prkýnkem.

Podlaha, dlaždice,
i do zdi zatlučená lžíce.
To všechno bude tady samo,
když bez nás to bylo,
vždycky to tu bědovalo.

Kde jsme a kdy se vrátíme,
ale teď už nikdy,
jedeme do jiné stavby,
mezi nové lidi a sousedy.
Autor Endosh, 25.10.2008
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to znám....taky sem se před 2 roky stěhovala a vůbec se mi nechtělo....
a vyjádřil si to fakt pěkně...:)

20.11.2008 17:11:00 | Iwushak...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí