Škrtni sirkou

Škrtni sirkou

Anotace: hsdhwehjgdwdgwgqjguiewbioeuop

Těžce se vzhůru stoupá
a tak lehce se vzdává.
Jdu městem,
kde jsem se narodil,
přesto je cizí.
Pocity,
vzpomínky,
přátelé,
to všechno mizí,
jako když mlha
se po ránu ztrácí.

Stmívá se,
a noc se mi vysmívá do očí,
tak jako vždycky,
když na mě sametová tma padá.
Škrtám naposled sirkou,
nechci si připomínat,
že tu nejsi
a možná jsi nebyla.

Tak nebreč,
to se přece stává,
že jeden jen bere,
když druhý dává…
Přečteno 294x
Tipy 13
Poslední tipující: Angee, Daisy.., ficule, Netty de Touvenell, ewon, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je velice citlivý.. a bohužel i pravdivý. ST

31.12.2008 21:59:00 | ficule

V tom konci si libuji..

30.12.2008 10:19:00 | Netty de Touvenell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí