Smaragdová

Smaragdová

Anotace: na to, že to nejprve byla fialová, se to vyvinulo trochu jiným směrem...

Smaragdová
hlubina tvých očí
/smaragdová
země, co se točí/
se vpíjí
do těch mých
/tuctově hnědých/

a přesto
mi stále opakuješ
/a přesto
si občas pobrukuješ/
jak moc
se ti líbí
/nerada dávám sliby/

ty,
které nemůžu splnit
/ty,
jenž ve větru se chtějí vlnit/
ale i ty,
co splnit mohu
/nesedět jen tak v rohu/

a vrátit
k tobě se zas
/a vrátit
mě, tebe, nás/
v šatech smaragdových
/jak hlubina v očích tvých/
Autor Kristine Clary-Aldringen, 25.10.2008
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: fialová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je za tu fialovou, která tam stejnak není:)..

27.10.2008 22:09:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí