Sklenka vína

Sklenka vína

Anotace: jedna z mnoha splašených úvah...

Po sklence vína jdu spát a s pocitem,
že mě nikdo nemá rád.
Pod peřinou uplynulý den se snažím přehrávat a zjištˇuji, že má vlastní řád.
Řád stejný jako všechny jiné dny.
Ten věčný, vleklý, nudný...... osamělý pád.
Pod hřejivou dekou onanovat a přitom sama sebe odpuzovat.
Ostatní od sebe odstrkovat a sama sebe zatracovat.
....
Je těžké po sklence vína jít spát s hořkým věděním, že člověk sám sebe nemá rád!
Autor Tyssi, 26.10.2008
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí