PÁTÝ DUBEN

PÁTÝ DUBEN

Anotace: ...

Temný sál pulzuje
Muzika se šíří
Nota notu miluje
Vzduchem tóny víří

Moje oči jeho oči z očí spustit nechtějí
Čelo krajkou bublinkovou kapky potu lemují

Nepřítomný po rok a půl
-víc než dlouhá absence
V hlavě zkrat a v srdci kůl
...Náhlá slovní impotence

Odteď navždy
Slov mých vraždy
Němá loutka...
//
/
Snad špatný výrobce...
Autor Kassiela, 26.10.2008
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: saddova, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

libi se mi , jen si priste hlidej rytmus a bude to parada

26.10.2008 14:48:00 | saddova

Zajímavá a působivá báseň, na mne trochu víc smutná. Dle konce. ST! za obsah.

26.10.2008 13:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí