na pokraji sil

na pokraji sil

Anotace: pravda nebo sen...

Když vzlétnu až do oblak,
a podívám se do údolí,
uvidím jen v dálce vlak,
a pole plné bílí.

Letím někde nad horami,
kde leží čepec sněhu,
přelétávám podél moře,
u mořského břehu.

u vody na kameni sedím,
nesmí přijít vlna jinak špatně skončím

Vlna přijde, zkusím vzlétnout,
vzletět zkusím nejde mě to,
vlna míří rovnou na mě,
nejde vzlétnout mizím ve tmě.

Pod mořskou hladinou, kde život pro mě není,
zkouším vyplavat, lehké to však není.

Umřu zde? na tomto místě?
to zatím nevím, pomoz mi, vzbuď mě!!

byl to jen sen, to se občas stává
s člověkem sen ošklivý, hodně, hodně mává..

Byl to jen sen, teď už je to jisté,
probouzím se doma v posteli své čisté.
Autor Nicolletka, 26.10.2008
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

¨pisejte¨

27.10.2008 12:01:00 | Nicolletka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí