Píseň...

Píseň...

Anotace: Strašně ráda bych k tomuhle textu složila nějakou pěknou hudbu... Předem díky za komentáře...:)

Mnoho lidí na světě neví ani,
kam hlavu dát, na co jí vlastně mají...
Že srdce na lásku to předem tají,
a to jsou jenom páni malí...

Velcí páni jsou takový co ti do očí,
řeknou pravdu, která i lež zaskočí...
Vmetou ti třeba prachu z knihy do oka,
a ty, ty jsi jenom tmavá zátoka...

Jen jeden z davu co se hlavou liší,
od lidí co byli dříve tišší,
možná že použít ji umí,
což důsledky zkázy jistě ztlumí...

Jen touha jako světlá skvrna od dláta,
vtiskla se trochu možná vlezle poněkud,
teď musí bojovat a zacákaná od bláta,
ptá se jestli vůbec přišla odněkud...
Autor Kačerka, 26.10.2008
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Gracia, Dixie Bechert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi:-)

26.10.2008 22:47:00 | Dixie Bechert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí