Déšť

Déšť

Anotace: Jaké to asi je když Vás někdo opustí...

Kapka stéká po okapní rouře,
tiché a mlhavé ráno.
Vzpomínky ukryté v pevném pouzdře,
představení život, Vyprodáno!

K první přidá se druhá, to pláče nebe,
dívám se z okna nevidím nic.
Proč, proč zrovna tebe,
pohasly oči, ztratil se smích. Nic.

Kapky deště smývají z listí prach,
v duši se balvan za balvanem vrší.
Kapka stéká po okraji víčka, ach,
i doma už prší.
Autor Mava, 06.09.2005
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věru smutná...!!!

09.09.2005 22:12:00 | Milano

V dešti je ukryto i spousta krásy...
ten kdo se dívá, objevuje pro příští časy...

Nádherná básenka :o)

06.09.2005 11:01:00 | Cecilka

Ale mám i veselý. :o)

06.09.2005 10:23:00 | Mava

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí