Kabát z ostudy

Kabát z ostudy

Anotace: Taková je móda.

Pohleďte na toho člověka,
co schovává se v davu,
v očích má hrůzu z prozrazení
a svěšenou nosí hlavu.

Už chápu proč se snaží skrýt,
má nový kabát - módní hit,
kabát z ostudy.

Nestojí se na něj fronty,
i když je zdarma k mání
a mistr krejčí Náhoda
ho šije na počkání.

Každý sobě sám je módní návrhář,
tisíc tvarů a vždy stejný límec,
veliký tak, že zakryje i tvář,
aby jí nebyl vidět ani ždibec.

Nejtěžší kabát na světě
a neváží ani gram,
knoflíky nemá a nemá zip,
nesundáš si ho sám.

Znám jen jedno východisko,
čekat jak to dopadne,
lidé časem zapomenou,
kabát se sám rozpadne.
Autor petříček, 26.10.2008
Přečteno 211x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, takova, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Zdenek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím,že horší jsou výčitky svědomíeao

01.11.2008 17:00:00 | takova

i takový kabát se musí umět nosit..
někteří s hroší kůží ho nosí jako nic...

26.10.2008 18:39:00 | Mbonita

Chvíli jsem váhal,ale závěr mně dostal.

26.10.2008 18:34:00 | Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí