smysl bytí

smysl bytí

Anotace: -

hrotem prst
natekla voda
kdosi skrč
a voda tekla.
pěna vlasatí
kráva hadr
vřava nesílí
ač krok zrudnul.
hra nekončí
kolo kádě
pomalý veselý
do kádě skáče.
mrně slunce
dává svítí
kočka drmolí
bílí máče.
erby neryby
hlava točí
moje obočí
sáňky močí.
vlasy budíky
čas i měří
fotky ramínka
spouta peří.
..zamíchat a povařit..
Autor desela, 26.10.2008
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Badya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí