Cestou blíž ...

Cestou blíž ...

Anotace: meat si murder ...

Být blíž, být tim kym chceš, sám sebou,
být člověkem, koukat se za talíř.
Být otevřený a přijímat, dávat, mít,
sám žít a nechat žít, svobodu a cit,
nenechat se rušit, mít své já,
pochopit, rozumět, věřit a stát.
Stačilo pár podnětů, říct stop byl první krok,
malej skok,
na cestě, ne pro nic, se svou touhou,
šlyšim ignoraci ,vidim slepotu.
Stojim a věřim, že je to jen špatná chvíle a žiju dál ...
Sebe se ptám, spousty otázek pokládám,
to mě drží a ne sám, neváhám,
to co můžu ze sebe rozdávám.
Mam cestu, filozofii, ideál ...
Vidim násilý, tvá snídaně, oběd, svačina,
večerě neni pro mě,
nevinný život končící v tobě,
Výsledek chuti, hladu,
přehlížení smrti a smradu ...
Jíst zvíře z velkochovu,
je to samé jako jíst tvé psa,domácího mazlíčka.
Maso je vražda,
... tak snad ...
se zamyslíš nad tim jestli máš opravdu takový hlad.
Jít a věřit, nepodlehnout tomu, že se nedá nic změnit,
změnit sám sebe a tak se přiblížit ...
Autor Cidal, 26.10.2008
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí