Patetická

Patetická

Anotace: Hledej význam!

bojím Se že nejsem dobrý
kolem lIdem život trpčím
když Mluvit bych měl, tak mlčím
bOjím se že nejsem dobrý

bojím se zklamáNí v lidech
nebOť lidé pomlouvají a přou
pálí moSty, hanobí, lžou
bojím se zklamání v lidech

kdes ty Příteli?
který tu byls vždy A podržel
odešeLs pryč... žel
kdes ty příteli?

bojíM se hry bez scénáře
živOt je takovou hrou
herci překvapením trnou
v tomto treSTu bez žaláře
Autor Edmond Kadad, 26.10.2008
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí