Další láska =)

Další láska =)

Anotace: není co dodat =)

Dlouho jsem nedokázala milovat,
Už jsem se začínala litovat!
Pak si mě políbil, vzpomínáš?
Nechápala jsem, co to děláš!
Popletl si mi hlavu, byla jsem zmatená …
Ale přesto tebou naprosto okouzlená!
Přemýšlet byla zbytečná věc,
Jako bych ztratila řeč!
Zamilovala jsem se!
Utéct? Zamyslela jsem se…
Cit byl silnější
Láska k tobě byla hloubější…
Budeme spolu půl roku,
Jediné, co můžu říct je: „děkuju“
Moc tě miluju a den ode dne víc…
Asi už nevím co říct víc =*
Autor Lucasek, 26.10.2008
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí