Přátelství

Přátelství

Anotace: přátelství je určitý druh lásky. Té nejtrvalejší

Tleskat bez rukou,
vidět svět pod víčky,
slyšet i bez uší
trávu růst na klíčky.

Tento svět není dokonalý,
kterým smyslem tedy vnímat mám?
Zbývá přece cit,
je silný, ale nejde uchopit.
Ani to nezkoušej, člověče nádherný.
Nebo snad těžké je to pochopit?

Pochopit to těžké není,
vždyť každý čeká lásku,
lásku v různém znění,
krásnou silnou,
tu co vnímání ti změní.

Každý cit však není správný.
Někdy víc než cit
je třeba rozum použít,
i když to bolí a je těžké tomu uvěřit.

A který cit je nejpevnější?
To přece není těžké říci.
Stačí se jen trochu zamyslet
a pokud nezmůže tě bezvěrství,
vidíš lásku, krásu...je to přátelství.

Buď přítelem
a přátele také budeš mít.
Měj je rád
a plný život budeš žít.
Autor greenus, 27.10.2008
Přečteno 934x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, mauvais-ange, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

pravých přátel si vážím a hýčkám je..jsou to totiž pravé diamanty...

27.10.2008 10:41:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí