Tajemná Praha...

Tajemná Praha...

Anotace: ***

Ulice jsou zahaleny tmou,
přikryty mlhou bezednou.
Na okna tiše kreslí mráz,
navštívil nás zase zimní čas.

Ruku v ruce noční Prahou,
po Starém Městě, Malou Stranou.
Jaké pověsti na nás chystají,
o čem si strašidla tajně šeptají?

Bezhlavý jezdec v Nerudově ulici,
v Daliborce zní housle plačící.
Koslivec, který předvídá zlé časy,
Lichvář jenž nedočká se spásy.

Tajemné město neprozradí víc,
jen já můžu další pověst říct.
Příště půjdem hledat jinam,
víc toho pro vás dneska nemám.
Autor Jedůfka, 27.10.2008
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Tomíno..., Šerák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké. To pochopí hlavně ten , který v takovou dobu to Prahou prošel. Znám to.

11.03.2012 15:51:18 | korzar

děkuji :o)

27.10.2008 12:03:00 | Jedůfka

Vskutku pěkné zpracování:)

27.10.2008 12:02:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí