Postrádám

Postrádám

Anotace: ...

Po světě chodím
a stále hledám někoho, jako jsi ty
a ty to víš,
ale stejně se ke mně zády otáčíš.

Postrádám tě,
ani nevíš, jak to bolí,
když lidé kolem Tebe se mění.
Myslím, že to nezvládnu
a do hloubek se propadnu.

Měla jsem Tě ráda,
ale Tvou lásku jsem postrádala.
teď postrádám Tebe
a svědkem je mi pouze nebe.

Postrádám Tě,
ani nevíš, jak to bolí,
když lidé kolem Tebe se mění.
Myslím, že to nezvládnu
a do hloubek se propadnu.

Tak už konečně oči otevři
a dívej se na svět kolem sebe!
Máš kolem sebe spoustu lidí,
ale jen jediný chce mít Tě vedle sebe.
Autor Denny3, 27.10.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, možná by to chtělo méně slok, mám pocit, že se to opakuje stále dokola, možná by to chtělo více razance, aby to mělo náboj...je to však jen můj suběktivní názor, doufám, že se proto na mě nebudeš zlobit?:-)

28.11.2008 07:17:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí