příchuť barev

příchuť barev

Anotace: ....

Když lasery zhasly,
kouř se vyvětral ven
a vypla se i už předtím ztišená hudba
pak teprve nastalo ráno.

Zametli jsme pod pohovku
všechno, co se minulý večer stalo

zametli jsme tam dokonce i to,
co jsme nechtěli aby se stalo předtím.

byla to jakási podivná očista.

bylo potřeba otevřít oči
a jít dál.
odejít od nich a vrátit se do skutečnosti.

do hloupě pomalé skutečnosti bez barev

/vlastně neodsuzuju černobílou,
jen momentálně nemá tu správnou příchuť/
Autor mattoni.uz.neni, 27.10.2008
Přečteno 267x
Tipy 11
Poslední tipující: Duše zmítaná bouří reality, Psavec, enigman, 6thSun, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, Mbonita, kulí očko, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí