Anotace: tak nějak se můžu představit...

tak to jsem teda já
tichý hlas v a duši šeď
barvu co má stará zeď
řekne asi někdo kdo mě zná
proč mám tak smutný hlas?
chtěl jsem mluvit s každým z vás
ale nikdo mi nerozuměl

tak zkouším hledat dál
člověka co by pochopil
dítě jedné epochy
vidím dobré v každém z vás
i ve věcech kolem nás
stále častěji však pocit mám
že se dívám na svět sám
že tam co bylo slunce je teď stín

příteli vím že ty též nechápeš
i když možná chápat chceš
ale kdo má rozumět bláznu
který žije jen v prázdnu
tak hledám chlápka s lopatou
nebo holku copatou
vím že jenom marním čas
tak se ptám všech z vás

proč nikdo nechápe
to co se mu snažím říct
možná se mám snažit víc
a proč se zdám divný hned
když chci v barvách vidět svět
a proč není nikdo jako já
vím že se vám divný zdám
Autor někdojiný, 27.10.2008
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: shakespeares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi zakletý jak v zrcadle...tak jak vidíš svět...ten svět tě tak nevnímá...je to jen tvůj pohled...

28.10.2008 16:02:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí