S ní

S ní

Anotace: žárlivost

Na podušku
Zhaslé slzy
Dotancoval bílý prach

Někdy se mu vločka říká
Jindy vlákno
Na stěnách

Kolem tebe vždycky všude
Zoufale se vypísní

Snad tě tolik neubude
Když mi přiznáš, že jsi
S ní
Autor Anima de Vries, 27.10.2008
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí