Dušičková...

Dušičková...

Anotace: Ještě jsem tu...

Už podzimu přibylo
a léto má vrásky
už z něho nic nezbylo
jen smuteční pásky.

Teď vspomenu zesnulých
ty jenž jsem miloval
co zbývá roků mých
ale já žiju dál.

Jen vrby smuteční
nad nimi bdějící
mají oděv sváteční
to pro ty trpící.

Pak vzpomenu kámoše
ještě nedávno tu byl
proč odhodil do koše
vše pro co tady žil.

Ti zbylí žijí dál
na něho vspomenou
jak rád jsem se s ním smál
vše přikryto je tmou.

Jen fráze okolo
že život běží dál
tak snadné to nebylo
když čin ten dokonal.

Tak lidé odchází
a blízcí zůstanou
a mně často dochází
jak osudy různé jsou.

vladyka 27.10.08
Autor vladyka, 27.10.2008
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proto třeba těm co máme rádi
říkat jim to každý den
slovy,
doteky i činy

27.10.2008 16:54:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí