Naivita / Love no-entails be alive

Naivita / Love no-entails be alive

Anotace: No, co k tmou napsat? Snad jen, že poslední 3 slova nepatří naivitě.

Óó, ty sladká naivito
Máš mě tak ráda
Jako nikoho
Jenom mě, krásko

Jsem jiná, víš to
Proto mi užíráš vnitřností
Abych se aspoň trochu podobala
Těm pofiderním přátelům

Asi tě mám nenávidět
Ale nevím
Co bych si bez tebe počala
Cítíš to taky tak?

Pověz mi pravdu
Óó, ty sladká naivito
Že to nejsem já
Když se do zrcadla podívám?

Miluji tě, víš?
Autor child.of.saviour, 27.10.2008
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: adida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí