Ensemble pour toujours (Spolu navždy)

Ensemble pour toujours (Spolu navždy)

Anotace: ...šuplíková... Budu ráda za jakékoliv komentíky, a pokdu se zalíbí tak i tipy. Nerada bych, aby zas zůstala báseň osamocena, bez jakékoliv odezvy čtenářů...

Já nejsem hrdinou
Nejsem ani andělem
Jsem jenom dívka -
Dívka, která má ho ráda
A ostatní přehlíží

!Jen v jeho očích jsem to já!

Je mojí inspirací
Mojí nejjasnější hvězdou
Já nepočítám s jeho láskou
Avšak v mém nitru
Zůstane na věky věků

!On je zlodějem mého srdce!

V jeho očích se odráží nebe
a vše, co jsem si přála mít
V jeho očích se změnil život
a ráj je k nám o trochu blíž
V jeho očích se zastavil čas
a on je teď napořád se mnou



Kéž by i moje oči byly plné jeho splněných snů
Autor arya, 27.10.2008
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenullinka, Vanilla Shake
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí