Podzimní

Podzimní

Anotace: ***

Kapky,
ten déšť, co tě smáčí.
-hloupě, naivně, i lascivně-
jak jen budeš chtít.

Špatná hudba a ještě horší sny.
Touha po uznání.
-snad i láska-

Kapky, co jen bijí o naše naivní těla.
Déšť bubnující o krovy žití.
-záruka štěstí-
Vždyť sám to nejlépe víš.

A svět je hned barevný.
-květy podzimu snesou se na tvou hlavu-
Jen sníš nic víc.

A svět je bledý, jak sněhové vločky.
-mrazivé příklady společné vášně-
Jak hloupě to přeci zní.

Jinak je totiž vždycky šedo.
Ukázka naších srdcí.
-Víš to vůbec?-
Autor Dennniska:o), 28.10.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí