Snění, to je tichý kout

Snění, to je tichý kout

Anotace: ***

Tak něžné a tak sladké je snění,
jak víno v krvi opojně pění,
šumí tělem, hlavou-tam se kupí,
buďme opilí, veselí, tupí.
Sny jsou bílá vlečka za nevěstou,
nevěsta ji odhodila cestou
a já zved ji, jemně se s ní kochám
a zůstal jsem stát, podobný sochám,
probudila se má fantazie,
ta však mimo tyto světy žije.

Stal se ze mě divný bloud,
snění, to je osamělý kout.
Autor Faust88, 28.10.2008
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, René Vulkán, Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bloud mi nepřipadáš. Bloudi takto dobře nepíšou.

16.02.2009 15:19:00 | René Vulkán

Sníti se musí...

12.01.2009 00:32:00 | Bíša

Někdy snít... je moc krásné... .o)

28.10.2008 11:14:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí