Krásko

Krásko

Anotace: Pavana 4a1, 8g1, 8f1, 8e1, 8f1, 4g1 4f1, 8e1, 8d1, 4e1, 4e1 4a1, 8g1, 8f1, 8e1, 8f1, 4g1 8f1, 8d1, 8e1, 8c1, 4d1, 4d1

Svým krokem lehounkým
Jak ranní vánek
Jsi mne okouzlila
Nedáváš mi spánek

Jak slavík v úsvitu
Sladkou píseň pěl
Tak tvůj hlas líbezně
Nočním tichem zazněl

Jak hřebec nezkrotný
Pod sedlem jančí
Tak při hře na loutnu
Podmanivě tančíš

Pěješ svitu luny
Tančíš jen po tmě
Kéž by jsi tančila
Jen a jenom pro mne

Má krásko tajemná
Má lesní vílo
Prozraď proč nejsi má
Komu není milo

Láskou se utrápím
Pro Tebe, paní
V marné touze zhynu
V boji beze zbraní

Směl jsem já vyhráti
Nad sokem tajným
On nemohl padnout
-Boj to pro něj snadný

Jen pro Tebe, paní
Bilo mé srdce
Nyní přestává bít
Kéž smrt chutná sladce
Autor Kristine Clary-Aldringen, 28.10.2008
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, Jin, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné:-) moc se mi to líbí

01.01.2009 18:28:00 | Skalka

Tak tyhle mám ráda :)

11.11.2008 18:14:00 | Pokusný králík s melounovou náplní

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí