Anděl

Anděl

Anotace: Angel, Lionel Richie, 2001.

ANDĚL

Anděl chce s tebou být
Všude, kde jsem já
Je i on, můj anděl strážný.

Když jsem tě našel,
Radost jsem měl velkou
Když v noci se cítím sám,
Já vím, že jsi.

Ty můj malý anděli
Snes se mi i v neděli
Jsi můj anděl strážný
Tak pojď se mnou i bdít.

Dej mi pusu, když prší
Zjev se mi na návrší
Jsi můj anděl strážný
Já chci tě znát,
Pojď blíž, má malá.

Dnes je víc než zima
Já bloudím ve sněhu
Co jsem dnes tu našel?

A všechen čas
Je hned pryč
Ale až když přijdeš ty
Najdu smysl života

Když je léto a začne pršet
Toužím po tom být s tebou
Když mám trable
Vím, že ty mi pomůžeš.

Ty můj malý anděli
Zjev se mi i v neděli
Jsi můj anděl strážný
A já jsem za to rád.

Ty můj malý andílku
Dostanem dnes nadílku
Jsi můj anděl
Zjev se
Večer, když píšeme si dál.

Dám ti vše, co budeš chtít
Tady vše, co můžeš mít
Modré z nebe, hvězdy
Měsíček že jsem tvůj,
Anděli.
Autor Zasněný básník, 28.10.2008
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Borecká, Dev_LATea_princess, BARBYE, Bíša, Mbonita, adida
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezke,,,

29.10.2008 17:42:00 | strašidýlko-střapatý

bezva a ta píseň je špica:-)

28.10.2008 20:42:00 | Mbonita

tu písničku mám ráda...
a tohle se mi taky moc moc líbí:))

28.10.2008 20:14:00 | adida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí