Krása tě může zklamat

Krása tě může zklamat

Anotace: ...ošklivost ne.

Nemysli si,
krása tě může zklamat!
Až nejméně čekat to budeš,
přijde, pěšákem ti dá mat.

Ošklivost ne.
Není zmrzlá ani ohnivá.
Vždyť co čekáš od ošklivosti?
...že bude ošklivá.

Ale uvnitř,
tam, v zapomenuté hlubině,
se může skrývat i krása.
Pro to, kdo je na vině?

Jenomže když
vidíš krásu, nečekáš, že
bude krásná jenom na povrchu,
ale i uvnitř-hladí tě její paže.

A pak může,
a pak tě může zklamat.
Nehty zarývá hluboko do kůže,
až budou se jí lámat.

Pak vzpomeneš si
na tu holku s pihovatym nosem
a širokejma bokama,
co ses jí vysmál, že jsem...
...že je ošklivá.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 28.10.2008
Přečteno 229x
Tipy 10
Poslední tipující: mauvais-ange, Holis, WAYWARD, Psavec, Jin, Mbonita, jedam
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hezký, takový hrozně milý a pravdivý :)

24.11.2008 18:41:00 | mauvais-ange

...dobré dílko

28.10.2008 22:42:00 | WAYWARD

Dobrá.

28.10.2008 21:33:00 | Psavec

soudím lidi podle vnitřní krásy...

28.10.2008 20:36:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí