Noc

Noc

Anotace: Co vše lze cítit procházkou tmou.

Stmívá se ,stmívá.
Tma padá do ulic,jak sněhové vločky
na travnatou stráň.
Noc čas svůj hlídá.
A z mastných popelnic kňourají kočky,
slyšet jsou ze všech stran.

Stmívá se,stmívá.
Úplněk měsíce vyklouzl z pod mraků,
prodral se ven.
Noc den již střídá.
Cítit je směsice plynů a výkalů,
začal zlý sen.

Strach městem zmítá.
Ve víně topí se cigán a důchodce,
copak dřív zažili?
Konečně svítá!
A skříně výkladů hledící na sebe
zas tuto noc přežili.
Autor Zdenek, 28.10.2008
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., kouzelníček, Květka Š., Marfuša, Mbonita
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je zajímavé, lehce tajemné, leč konec vše procitl...

31.10.2008 21:43:00 | NikitaNikaT.

Uf..., ještě že to nakonec dopadlo vcelku dobře.

31.10.2008 19:36:00 | petříček

Že by daň za pohodlnost?

30.10.2008 09:16:00 | kouzelníček

Hmmm, efektní obrázek.

28.10.2008 21:36:00 | Marfuša

dost děsivý obrázek...

28.10.2008 21:02:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí