Smysl existence...

Smysl existence...

Anotace: Co tady asi všichni chceme, proč tady jsme, co máme za úkol...? Věřím v Boha, i když mlčí... Děkuju předem za komentáře...

Stalo se, netřeba vědět času,
snad na věčnosti tohle stojí,
že tam kde lidé viděli dřív spásu,
toho se teď mnohdy bojí...

Co asi dělám tady na světě,
o kterém nevím zhola nic,
jsem jenom nepatrná tečka ve větě,
a nemůžu být nikdy ani víc...

Lidem, co potkávám na ulici,
trčí z kapsy divné papíry,
já v kapse mám jen starou rukavici,
odsouzenou na život bez víry...

Poseté bankovky jsou tvářemi,
a já jim zpříma hledním do očí,
možná z nich cítíš pocit zázemí,
oni ale nejsou živé, jenom mlčí...

Snad nechceš pro to ztratit svého života,
kvůli slepé honbě za pokladem,
prodána byla lidská nahota,
a dávno si otázky nekladem...

Těžko lidi souditi jenom podle vzhledu,
Stáří jednou přijde, krásu pošle k ledu.

Život, ten nemůžeš spočítat na kila,
a nezjistíš jakou průměrnou má rychlost,
a třeba zjistíš, že jsi se mýlila,
to je normální, ta liská blbost...
Autor Kačerka, 28.10.2008
Přečteno 208x
Tipy 3
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí