Řeka

Řeka

Anotace: utíká jak proud řeky...

Když už jasně víš,
že řekou plaveš dál,
nic víc už netušíš,
jen rád bys ses zas smál.

Cestou chtěl bys jít,
v hlavě sny sám snít
lidem nevěříš,
špínu musíš smýt.

A ty jen můžeš říct,
říct mi všechno sám,
všeho chtěl bys víc,
dát vale všem svým tmám.
A tak na nic už nečekej,
vždyť já cestu volnou mám.

Proč jen plaveš dál,
sám krajinou,
vždyť s tebou můžu být
a svůj sen dál snít.

Nechceš být už sám,
jak kámen na louce,
vždyť já tebe znám
a víc nic už nevnímám...jen vodu v potoce.
Autor greenus, 28.10.2008
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí