Nad hrobem jediná-upřímná, nevinná

Nad hrobem jediná-upřímná, nevinná

Anotace: ...

Kytice umělých růží kladená ze soucitu,
svazeček kopretin pokládán z lásky,
předem nacvičené slzy bez viny pocitu,
němá tvář bez výrazu neznámé krásky.

Zástupy bohatých v černých oblecích,
bosa v bílých šatech, jen ona jediná,
dámy se závoji na vysokých podpatcích,
nemohou se rovnat té, jež je nevinná.
Autor Jamesow, 28.10.2008
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: Allainila, Alasea, septemberSax, Suzan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžko pochopit, ale lehko se nechat unést... Moc hezká

29.10.2008 17:22:00 | septemberSax

moc krásné...

29.10.2008 16:32:00 | kaja k

moc krásné...

29.10.2008 16:32:00 | kaja k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí