TOK

TOK

Anotace: lehce nepříjemná situace...

Žaludek točí se
Já honem ku míse
Krok-krok

Skrz hrdlo klestí si
Cestu tam do mísy
Zhnusení tok

Plyne tak pomalu
V prudkém tom návalu
Labyrint stok

Vyvrhlo mé tělo
Co držet nechtělo
...psychický blok?

Nemohlo strávti
Iluzí zabití
Proklatý sok!!!

Z úst tiché zavytí
"Život je na zblití"
..a další tok
Autor Kassiela, 28.10.2008
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Unyle Pěl, sondulacek, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm hm...

28.10.2008 22:43:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí