Teď!

Teď!

Anotace: Protože kdy jindy?

Odhadni sílu dravého větru
jen nedovol mu tě po čertech hnát.
Pitomce poznáš na půlku metru,
křičí a kopou, když mají se smát.

Obhlédni pouta svobodných lidí,
ale nenech se připoutat schovanou tmou.
Dívej se lupou, co do duše vidí,
však nedej se lapit, tou podivnou hrou.

Zbystři a zastav, když všichni se smějí,
neb z neštěstí cizího klíčí ten dav.
Srdečné radosti, co skutečně hřejí,
nejsou tak hlučné a hladí bez obav.

Otoč se zády, když řekne se čelem,
nebuď vůl v stádě, že řekli ti tak!
Je jenom na nás, kterým jít směrem,
sice tě zraní, ale nesmíš mít strach.
Autor Demedalex, 28.10.2008
Přečteno 284x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, Holis, sýc, jedam, Bíša, Maro Deives, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1*

29.10.2008 22:57:00 | jedam

konečně zas něco promyšleného. moc dobré :-)

29.10.2008 17:18:00 | Maro Deives

...jasný ST

28.10.2008 22:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí