Osamělý král

Osamělý král

Anotace: asi jsem se nudila...

Na břehu stojí vrásčitý
a osamělý pan král.
Líně si brouká- písenˇ pro brouka
a na větvi sova houká.

I slunce již zapadlo
za horizontu propadlo...

Své dcery už pro(v)dal,
Králům těm - kdo nejvíc dal.
Peněz má nyní dost,
jen chybí mu přátelský host.

A tak sám na břehu líně si brouká
a na větvi sova dál houká.
Co zbývá mu však taky?!
Hlavní je, že peněz má mraky!
Autor Tyssi, 28.10.2008
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí