tmo

tmo

Anotace: úchyl

Tmo! že kradeš světlo
odpouštím ti
v poslední řadě v biáku
když ústa k ústům cizý slečně
přiblížím dosti nebezpečně
a čekám jako ve vlaku
na tunel co nemá konce
a vede z Teplic do Jablonce
kde líbal jsem už spousty žen
ve vagonu v kupé lehce
rozdával jsem zdarma lekce
potom jsem byl přistižen.
Tmo teď kradeš světlo
proklínám tě
že prej to neni zdraví
bejt léta v cele tmavý..
Autor zenge, 29.10.2008
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Zpátky, Jin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí