Bojovník

Bojovník

Anotace: Chuť žít je důležitá a chuť bojovat je ještě důležitější...

Měsíc nocí jasně září
Stopy nechá na tvé tváři
Jsou to stopy tvého života,
I když je kolem tebe temnota,
Když jeho zář ji protne
Tebe v srdci naděj bodne
Je jako nemoc, co se šíří
Smrt se k tobě ale blíží
Díky měsíci máš chuť bojovat
A tak snadno se jí nevzdávat
Ty bojuješ již sám dál
Oheň v tobě znovu vzplál
Oheň síly a chuti žít
Svůj osud v rukou mít
Slunce měsíc ráno střídá
Bojovník v tobě dřímá,
Když je třeba, tak povstane
Smrt tě snadno nedostane
Naději v srdci máš
I své hodnoty znáš
Tvůj život je křehký jako slída
Bojovník tě ale navždy hlídá
Autor Soren, 29.10.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí