Den a noc...

Den a noc...

Anotace: ...

Z pavučin utkala závoj, kterým přikryla své city.
Jemnými prsty rozryla hlínu...a ranní rosou zkropila své chyby.
Do hrobu to vše vhodila a zakryla bolestí...(té měla dost).
Vzpomínek se zbavit nemohla...poletovaly kolem jako pár perleťových motýlů.
Plakala spolu s větrem a paprsky hladily ji po třpytivých vlasech smočených slzami.
S hvězdami se ponořila do snů a měsíc jí šeptal dávné příběhy.
Smířila se s dnem posledním.
Zítra vpadne do vln slz a její starosti se roztříští o skály, o skály tvrdé jako výčitky, co slýchávala.
Teď však spí, tak pššš...
Autor Naninka, 29.10.2008
Přečteno 289x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mě skoro rozplakalo, zlatí.. (Jen doufám, že to není o tobě. Ten konec...)

29.10.2008 21:56:00 | okousaná od světlušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí