Čas pozdravů a vzpomínek

Čas pozdravů a vzpomínek

Anotace: ---

.
Zas přišel ten čas pozdravů,
čas pozdravů a vzpomínek,
jdu tiše listím šepotů,
zapálím opět plamínek..

Plamínek vzpomínek hoří,
oči se zalijí slzy,
srdce mě přitom bolí,
slibuji přijdu brzy..

Kvap však naše kroky krátí,
otálíme někdy víc,
vzpomínky se zase ztratí,
do neznáma bez hranic..

Ještě,že tu ten den máme,
kdy zapomenem na sebe,
v něm ukládáme naše drahé
vzpomínkami do nebe...
.
Autor Markéta.., 29.10.2008
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, jedam, Radek.oslov.Šafárik, blue, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí