Mišince k narozeninám

Mišince k narozeninám

Anotace: Mojí nejmilejší vlastnici Míše, k jejím sedmnáctinám.

//Ve víru tance,
točí se život.
Člověk pozná hodně...
Něco je dobré,
něco vůbec ne,
ale důležité je hlavně to,
s kým sdílíme ty chvíle.//

Padají na zem,
zlatavé záblesky,
venku je podzim,
někdy dost nehezký,
blíží se listopad,
schází už jen pár dní,
říkej, že je ti šestnáct,
máš na to dny poslední...
Venku je zima,
však nás hřeje cosi v nás,
chci s tebou oslavit
tvých sladkých sedmnáct...

//Někdy člověk poplete kroky.
Něco se dá napravit snadno,
něco mnohem hůř.
Ale cesta je vždycky...//

Na cestě životem,
holka v barevném tričku,
i na dušičky lepší smích,
než zapalovat svíčku,
kudy ona projde,
zůstavá pohoda,
veselý optimismus,
není to náhoda...
Za těch let sedmnáct,
vždy našla sílu,
ke dnu moc nepadat,
ruku dát k dílu,
přesto i slzičky,
našly si cestu mockrát,
osušit zvládla je,
den proplakat je škoda.

//V tanečních zaplatíš, 
a oni tě všechno naučí.
V životě se učíš hodně věcí sama.
A platit můžeš mnohem víc,
když uděláš chybu...//

O přátele a kamarády,
nouzi nemívala,
uměla si je vybírat,
a hlavně se často usmívala,
taky láska vášnivá,
přišla v zápětí,
na cesty kolem světa ale,
myslí víc zatím, než na děti.
a jejich krásnej vztah
by mohl leckdo závidět,
protože spolu s Markem
zvládne projít třeba celý svět... 

Mišinko, přeju ti
jen život plný krás,
aby sis s Markem,
vše užívala zas a zas,
přeju ti štěstí,
ve všem, do čeho se pouštíš,
a abys byla pořád stejná,
úžasná jsi totiž,
přeju ti splnění,
všeho co bys chtěla,
ať tvoje budoucnost
je zajímavá a skvělá.

Ty roky dlouhé,
jsme stále stejné si vlastnice,
každé chvilky jen s tebou
já si cením velice,
lidí jako jsi ty
moc po světě neběhá,
nechybí ti humor,
praktičnost i něha,
z lidí co mám tad,y
okolo sebe, 
se spolehnout vždy smím
hlavně na tebe,
když trápí mě El,
anebo cokoliv,
ty tady jsi, 
pak vím, že rány se zahojí,
zkrátka jen chci ti říct, 
jak strašně moc pro mě znamenáš,
není jen život můj či tvůj,
je vždycky to život náš... :)

Autor genca, 29.10.2008
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí