Samota

Samota

Anotace: Každý z nás ji občas potká

Sbírka: Samota

Samota
mé jméno,to které nic neznamená.
I mého štěstí je stále méně.
Po dlouhý,předlouhý čas je unavená.
Tak jí nashledanou říkám jemně.

Samota
Jsem já,já a ty taky.
Po několika rozhodnutích,hluboká.
Plánovaně nečekaná,ale volná jako vlaky.
Před přáteli mou přítomnost zatlouká.

A stejně jako včera
i dneska budu sám.
Natáhnu se do pohovky
Ticho vychutnám.

5,Strach z temnot na mně dotírá.
Není zlá spíš je mi protivná.
Každý pokus o sblížení klidně přetíná.
Já nejsem ten kdo si tady užívá.

Mám samotu,svou dlouhonohou
Krásku.
I s ní jsem stejně,ale sám.
Mám samotu,svou modrookou
Krásku.
Ona je já a tak sem sám.
Mám samotu,
Zlatovlásku
Kdo uteče vyhraje a já prohrávám.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 07.09.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

MOc a moc a moc pekna...nieco na nej mi je doverne zname..zeby ..ta samota?

14.01.2007 18:03:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí