Při svíčkách

Při svíčkách

Anotace: Je to spíš taková pocitovka. Nevím tedy, zda jsem vybral správnou sekci. Záleží ale na tom?

Přišel večer a s ním tma
(všichni čekali až přijde)
ve tmě svíčka
nová vášeň
láska v zimě
křehký okamžik
svíčka
posel naděje a spásy
tančící v
odlescích dlaždiček a
zaslzených očí

Nádech kytary
přátelství tónu a krásy
melodické příběhy
samotni spolu asi
tajemství citu a něhy

Jsou večery
kdy ticho protkané hloubkou
je víc než
chuchvalce poloprázdných slov
Autor Mallerick, 29.10.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana M., Agniezka, BARBYE, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí