Volnost pro psaní

Volnost pro psaní

Anotace: možná pro saddovou, možná pro všechny literáky.cz...

Ať každý své kroky,
vede dle svého srdce,
ať kritika dopadá na naše hlavy,
leč neláme nám naše chabé krky.

Ať písmo každý skládá,
tak jak jeho fantazie poroučí,
ať slova kritiky tolik nebolí,
leč příklad z nich,
si s chladnou hlavou bereme.

Vždyť jsme amatéři,
stejně jak jiní okolo nás,
jen si věříme a doufáme,
v kousek úsměvu a pochopení.
Autor Láďa, 30.10.2008
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vložil jsem dnes podobné téma,mrkni ST za téma

30.10.2008 15:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí