Prázdný kalamář

Prázdný kalamář

Anotace: Mí Pražané mi rozumějí... ale já jim ne.

Sbírka: Balady zástavky na znamení

Podivná píseň z deníku hraběnky.
Slýchávám šumění ptáků.
V podobě bezhlavé panenky
noty ti píšu do řádků.

Rumová tříšť mi rozum dala.
Pavoučí bzukot rve dláždění stínů.
Ta symfonie nad vlasy vlála,
zapletla hru lásky a rýmů.

Skládal jsem píseň dávných světů.
Roky jsem strávil u starého piana.
Prošel jsem zahrady libích květů,
jediná píseň hrála - Diana.
Autor Blb&Milouš, 30.10.2008
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí